Fear of the dark

Vaknade vid två/tre och har inte kommit mycke längre än till datorn hehehehe...
Har inte mycket att säga, slänger upp några bilder och ställer mig i duschen ett tag.
CYA


Om Sanningen Ska Fram....


Så borde jag sova nu.

NEWAH

Jag sket i att vara ens lite anonym tror jag.
Slog mig att jag faktiskt har gjort saker idag vilket har fetägt.
Iaf, sov bort hela gårdagen och åt inget alls, så när jag gick hem idag från vännen min så kändes det helt ärligt som att jag var full, benen ville knappt röra på sig och huvet hängde inte med alls, så jag slängde i mig det lilla jag hade hemma som knappt kan kallas för mat, ett kosttillskottspiller och jag var ready to rule the world!

Följde med Roman hem till hans föräldrar, fotade, fikade, låg i gräs med massa sol från solen, luktade på gräs, sparka lite boll, drack lite öl, spelade lite keyboard, lyssna på gitarrplinkande, klappade en jättesöt katt och sedan gick vi till nån skola där Romans bror spelade lite basket med några polare osvosvosv sen skulle ofc lillRoman utmana sin lillbror i basket och han vann ju inte kan jag säga.

Har ärligt talat inte gjort så mycket mer idag, chillat mest och det har varit asnajs hela alltet ah u know etcetcetc mitt liv äger blablabla jag är bäst.
Och sen så gick vi över till något HEEEEEEEELT annat.

Typ som att i måndags? kanske, men iaf, det hela började med att jag chattade med Joar, sa att min M-tangent är cepe och han sa att jag skulle ta bort tangenten och kolla om nåt var ivägen, vilket jag gjorde och se på fan det var ju en metallsak där. En grej bara, jag fick inte tbx M-tangenten.
Så efter många hopplösa försök så fastnade den, (ungefär 30mins svärande, 10 mins aktivt försökande och 5 min ge uppande) bara det att den nu var sepe, och vääldigt nertryckt. Inte som alla andra kan man väl säga...
SÅ jag bestämde mig för kollektiv bestraffning i form att måla alla tangenter JÄTTESUPERDUPERFULT(fast de blev typ ok) men iaf, min tanke var att M borde fan lära sig om den blir ful, och alla andra likaså. Typ dom börjar mobba skiten ur M bara för han är kaxig och har dålig attityd, vägrar lyda order helt enkelt.
Jag väntar fortfarande på att M ska hoppa upp lite och sträcka på sig.
Nu är iaf allt sepe och jag ser inte bokstäverna alls, nästan. Det är bara massa färger och glitter.



Slänger upp lite bilder från dagen + tangentbordet i dagsläget MAHAHAH



(Roman hapuh.blogg.se tog bilden med hans mor och den jag är med på.)

Puss på finaste Linn som nu är hemma i Östersund, och väldigt saknad är hon ja.

SOME DAY

Har fått håret klippt och färgat heeelt gratis, bästaste sara äger ja, väntar btw på att hon ska pallra sig hit så vi kan bila till fiestan i Obbola!

Dock så hade jag faktiskt velat vara i horsand på festen hos joar atm, där exet är, hade varit askul och se hur alla skulle reagera osvosv. Lixom dramat, jag är ju tydligen en hycklare. Hade ägt, men alltså umeå kikkar rumpa.

Äh taggar kvällen och kulturnatta!

Start Spreading The News, I'm Leaving Today

I want to be a part of it, UMEYOOOO
Fick en våg av lesshet och drar till Umeå aaaaaningen tidigare än väntat, tar nog 11-bussen.
Ska ändå bara göra två prov som jag inte ens kan lite om, as faar as i know.
Hatar Chrome som inte kan styckeindela på sånt här. Sämst.
Ne jag orkar inte mer nu, ska packelipacka, eller vila lite typ sovvaaaa<3
HEJS

Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv

Allting blir så vackert genom, genom mina solglasögon är ljuset alltid gult

Okej 18 dagar kvar tills jag blir DONDONDOOOO ARTON.
Jag dör, så jäklafukkingASM.
Och Linnepinne fyller år på måndag och jag har hur mycket pengar som helst att lägga ut på presenter till henne. NOT, så jävla körd pga 1000kr till störningsjouren, åh jag lär dö.
Jisses typ sprang just ner till tvättstugan och hoppashoppasHOPPAS att de hinner torka lite i torktumlaren innan klockan sju, skulle vara ett under om det hände.

Aja, håller på att töja öronen igen, två nya hål jao, kommer bli fett snyggt!
Hur som haver, taggar umeå imorrn!

Vissa Ögonblick Blir Till Minnen


We Never Change Do We?

Har extremt tråkigt och tror dessutom att jag har en vagel i vänstra ögat, cepeskitsak.
Imorgon är det onsdag iaf=SOVMORGOOON <3 gaygaygaygaygaygaygagyagyagyagyagyagyagyagyaygay.
Åh orkar inte, vill göra någoooot. Vil ha sex, eller mysa, faktiskt hellre mysa. Så jäkla underbart det är.
Fast nä, det vill jag inte längre. Skulle istället vilja typ... åka bil med Sara, chilla med C, fota med Lotta eller nåt.

Funderar på att klyva tungan iaf, men lääär inte bli på ett tag cuz it newha grows back, like NEWAH!
Så, fundera tänka och komma fram till nånting kan vara smart :D
Sen att jag gör det mesta på impuls kan vi försöka glömma och faktiskt tänka lite på saken först.

Kom på att jag faktiskt kan kolla lite på film/serier istället för att inte göra något alls, fast scrubs är ju jävulska bra, även om J.D är borta vilket suger apa men aja.

På tal om inget, jag fyller fan år snart, 19 dagar kvar om jag har rätt. Shiet alltså, helt underbart fantastiskt AWESOME! Undrar vad fasen jag kommer få för jag har inte önskat mig något. Hmm, men aja blir glad även om jag inte får något för jag blir ju ett helt år äldre över en natt. JOY TO THE WORLD MARKLUND IS  ....  Ehm, nånting bra och coolt som man kan skryta med? Kanskekanske?

Äh fuck this, CYA

I'm Back In Liverpool

And everything seems the same.

Lyssnar på the Wombats och flashbackar till en grön bil med en underbar Sara och inser hur mycket jag saknar folket i Umeå, taggar helgen som satan i gatan mycket!
Åh Kulturnatta kommer fetäga så otroligt, har alldeles för höga förväntningar egentligen men vet att det kommer vara hundra gånger bättre än vad jag hoppas på.

Nostalgitrippar, funderar och konstaterar att jag har köpt mitt första ciggpack, fråga mig inte varför för jag röker inte och har heller inte tänkt börja, men kan vara bra att ha ifall man nu vill röka.
Ah, bara utifall att, men fick iaf lite halvt panik och visste inte vad jag skulle göra av det så gav bort två till min kära vän Roman som ska till Shtökholmen imorrn :D

På tal om stockholm så hade jag ett pc-spel när jag var liten som handlade om Stockholm, typ hur det kom till men jag kan inte komma på vad det hette... Attans också.
Utspelade sig under stenåldern om jag minns rätt, handlade om en familj, och man fiskade, letade horn som blivit stulna och grävde gropar tror jag.. Men kom aldrig förbi "horn letandet", sjukt svårt... Och ja det var från sju år och nej jag kommer ännu inte förbi "horn letandet".

Har för övrigt världens jävla mensverk till och från just nu, riktigt jävla kul. Har fan inte haft mens på fyra månader för mina älskade minipiller tog bort den, men så tog dom slut och jag fick en karta av Linn MEN av ett helt annat märke, så då fick jag mens... KUUUUL, not.
Så drog ner på Coop, köpte massa choklad och tamponger +ciggen ofc lol.
Och nej, jag är inte arton, ja det var någon som köpte ut åt mig.

Oooh shaizhe fick cprycket nu att klä mig finfinfint imorgon. Shiet så jävla lätt att jag ska göra det alltså, taggaaaaaaar :D:D:D:D:D:D
...Om jag inte försover mig eller dylikt som absolut inte händer var och varannan dag, nejnej...

Taggar livet aningen nu alltså. Så jäkla underbart, det mesta går åt helvete för mig men det är på något vis så otroligt vackert och underbart. Jag vet att vad som än händer så klarar jag mig, det löser sig alltid.
Ganska så bra tanke där ja.

Puss hej leverpastej är inte okej.

BTW, en fetawesome blogg!!! WwW.Hapuh.blogg.se

I Am Iron Man DODODODODODODODONDONDON

Okej, jag ligger just nu i denna sekund på en svart IKEA-ryamatta, har ont i ryggen och tungan(för långa piercingar inget annat) och är ganskka så väldigt trött.
Fick reda på att vi har studietid innan lunch just innan jag skulle börja dra mig mot skolan=KAN DOM BÖRJA SÄGA SÅNT TIDIGARE ELLER?!

(Luuugn nu lilla rara du, andas för bövelen)

Aaanyhow så har min helg småägt med massa chillande och sovande i ett litet rum med en trevlig person och jag pallar inte skriva om en massa skitsaker jag har gjort som absolut inte spelar någon roll över huvud taget för dig., det enda du vinner på det är att få tiden att gå lite snabbare som bäst.

Så, vad nu då?
Jag har fan prov om några timmar som jag anar att jag inte kan, och mensverk som utiHELVETE mycke och pricken över i:et är att jag inte har några piller som vill hjälpa mig som vanligt.

Jag har varit sjuk i typ två veckor och varit borta lite för mycket för mitt eget bästa, men är man sjuk så är man.
Och nej, jag var faktiskt inte lat, jag var/är fortfarade lite förkyld. Och nej jag tänker inte gå till vårdcentralhelvetet.

Mina pengar lär rinna iväg nu, eftersom jag har 1000kr som ska betalas till fukking jävla störningsjouren, och 400kr för nån jävla p-stav som ska in i armen, och 200kr för mobilen= jag har typ inget alls kvar att leva på denna månad.
Men jag ser det på den ljusa sidan och inser att jag faktiskt kommer att bli sådär fint modellsmal efter denna månad, eftersom det enda jag lär käka är nog lunchen på skolan om det nu går att äta.
Jag är så död.

På tal om död så drar jag upp mot Umeå på torsdag för att mormor min ska ner i jorden och förmultna, men jag tror hon är aska så jag vet inte hur det funkar riktigt, men iaf.

Hoppas veckan går snabbt, pallar inget annat just nu.



As if

Nu så ska vi fan få ordning på saker och ting. Helt anonym blogg för min del, tänker inte ändra namn men vi får de hur bra detta kommer går för lilla mig mahahah.
Pallar inte med att skolan ska få veta vad jag gör på fritiden, så detta är inte jag. Punkt

RSS 2.0